OVER VOLLEY ETERNIT

Volley Eternit is een Kapelse volleybalclub met meer dan 40 jaar op de teller, met een 150-tal leden is het tevens één van de grote sport(jeugd)verenigingen in Kapelle-op-den-Bos.

Volleybalclub VC Eternit is een sectie van de Sportkring Eternit.

De sportieve doelstelling bestaat vooral uit een goede jeugdbegeleiding in functie van latere competitie en een volwassencompetitie waar iedereen voldoende uitdaging heeft.

Onze club bestaat momenteel uit een volwassenwerking met 6 teams (3 heren- en 3 damesteams) en een stevige jeugdwerking met een volleybalschool, 5 meisjes competitieteams, en sinds dit jaar terug een U13 jongens ploeg. Ken je nog jongens, stuur ze dan zeker eens langs! Onze dames spelen momenteel in Promo 2 en 3. Bij de heren beschikken we over een 3e nationale team en een promo 2 ploeg. In de recreatie hebben we zowel een dames als een herenploeg waar nog stevig gevolleybald wordt (ex-competitiespelers, in de hoogste reeks VLM).

Als thuisbasis hebben we sporthal Eternit, maar om iedereen voldoende trainingsuren te kunnen geven, maken we ook gebruik van de sportaccommodatie van het Sint-theresiacollege (STK).

Dit alles wordt bestuurd door een 10-tal vaste bestuursleden en verder ondersteund door enkele vrijwillige activiteitenmedewerkers en een sportieve werkgroep die instaat voor de doorstroming en begeleiding van de jeugdspelers.

Buiten hoofdsponsor Eternit beschikt onze club over tal van extra sponsors: op uitrustingen, op reclameborden in de sporthal, in ons boekje, die een wedstrijdbal schenken, … Alle beetjes helpen, want volleybal kost geld en iedereen beschikt graag over degelijk materiaal en goede trainers.

Hieronder enkele mogelijkheden naar sponsoring toe:

  • Logo op wedstrijduitrusting (niet elk jaar mogelijk)
  • Reclamebord in sporthal Eternit
  • Advertentie in clubboekje
  • Reclame via onze website volleyeternit.be
  • Schenking wedstrijdbal

U kan voor deze zaken best contact opnemen met iemand van het bestuur of mailen naar info@volleyeternit.be

Belangrijkste activiteiten naast onze wedstrijden zijn doorheen het seizoen, het opendeurweekend waar zo goed als alle teams een thuiswedstrijd hebben (met hapje en drankje), de wafelslag met voorverkoop, de wafelslag deur-aan-deur, het spaghettifestijn en afsluitend het clubfeest.

Sportieve groeten,

Het bestuur